Eelküpsetatud confit ehk Prantsuse pardikoivad pardirasvas
30,50 €
Pardid on sündinud ja armastusega kasvatatud Edela-Prantsusmaa päikeselistel põldudel ning nendest on traditsioonilisel meetodil valmistatud aeglaselt küpsenud mahlane pardiliha, millest omakorda on valmistatud konserv.
Soovituslik valmistusviis:
Avage karp ja soojendage veidi veevannil, kuni pardirasv üles sulab. Eraldage koivad rasvast (võtke koivad karbist välja), küpsetage 180-200 kraadises ahjus 15 minutit ning serveerige. Krõbeda naha saavutamiseks kasutage grilli funktsiooni.
Pannil soojendamiseks kuumutage pann ja küpsetage toodet 10-15 minutit mõlemalt poolt keskmisel kuumusel, kuni koivad on täielikult soojenenud ning serveerimiseks valmis.
Tarbida “Parim enne” kuupäevani, säilitada kuivas ja jahedas. Kui olete karbi avanud, säilitada külmkapis.
Sobib söömiseks kas pearoana kartuli ja salatiga või jahutatult salatis.
Pardiconfit’ karbis on 4 või 5 pardikoiba.
Koostis: pardikoivad, pardirasv, sool.
Partide päritolumaa: Prantsusmaa
Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia 1179kJ / 283 kcal
Rasvad 20 g
Sellest küllastunud rasvhapped 6,3 g
Süsivesikud 0,6 g
Sellest suhkrud alla 0,5 g
Valgud 25 g
Sool 1,4 g